Ugrás a fő tartalomra

Rossz időben is ezerrel pörög a Fat Mo’s!

Az ősz megérkezett, sőt téllel is riogatnak, a Fat Mo’s-ban azonban természetesen ennek nyoma sincs. Sőt! Ugyanaz a lendület, az utánozhatatlan konyha, a kiüríthetetlen és magas szintű bárpult, és a megszokott magas szintű muzsikálás!


A Fat Mo’s negyed lassan önálló életet él a Nyáry Pál utcában, a Fat Mo’s Café és a legendás zenés étterem egyszerre hívogatja a vendégeket! Amennyiben pedig a múlt heti Tom White and The Mad Circus, vagy éppen a Hot Jazz Band koncertjére gondolunk, akkor bizony senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy a legrosszabb idő elől az egyik legjobb megoldás, ha végre találunk egy olyan helyet, ahol minden a helyén van!

Ezen a héten hétfőtől csütörtökig a Fat Mo’s Band tart Jam Sessiont, csodálatos énekesnőkkel, szombaton pedig érkezik a legendákból álló Harakyru Band, akik hónapról hónapra megmutatják, hogy milyen is a blues a huszonegyedik században, pazar hangszeres tudással, és szinte mindenkit megszégyenítő lendülettel!

Szombaton a Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadójára pedig érdemes minél előbb asztalt foglalni, hiszen este kilenctől egészen hajnalig szólnak majd a legnagyobb funky, pop, blues és jazzslágerek! A koncertek előtt, közben és után a hely DJ-i szolgáltatnak mindig a napszaknak és a hangulatnak megfelelő zenét, így lesz egységes, kellemes és csakis a Fat Mo’s-ra jellemző az élmény!

Október 14. szerda - Október 15. csütörtök  
Fat Mo’s Band Jam Session (pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky) 
A hely saját zenekara végigkalauzolja a nagyérdeműt a képzeletbeli Fat Mo’s rádió hullámsávjának segítségével a világ zenei történelmén! A huszadik század elejétől egészen napjainkig, vendégekkel, vidáman és nagyon lazán!

Október 16. péntek 
Harakyru Band (blues, funk) 
Kyru, a nagy visszatérő, aki már a Fat Mo’s fénykorában is robbant a színpadon! Természetesen most sem lesz másképpen! Zseniális muzsikusokkal érkezik, valamint nagyon-nagy blues és funk-klasszikusokkal!

Október 17. szombat 
Fat Mo’s Band Szombat Esti Vigadó (pop, funky, jazz, blues, acoustic, lounge, soul, R&B, funky) 
A hely zenekara és DJ-i zenés időutazásban részesítik a nagyérdeműt! A legnagyobb világslágerekre táncolhat a közönség 21:00-től, egészen hajnal 03.00-ig! Budapest egyetlen maratoni élőzenés showja!

Október 18. vasárnap 
Piano Bar (jazz, blues, pop) 
Szabó Péter, a fiatal jazz-zongorista szemezget a jazz, blues és poptörténelem legismertebb dalaiból.