Ugrás a fő tartalomra

Molnár Tomi szerzőest: Egy ember ízig-vérig zenével

Az Anti Fitness Club formációja több mint 10 éve állja meg helyét a hazai zenei életben. A csapat énekese, Molnár Tomi azóta remek szerzővé is avanzsált, és olyan előadóknak szerzett szöveget, mint Tóth Gabi (Elég volt), a Soerri & Poolek (Vaddisznó), vagy éppen Takács Nikolas (Telihold).


Tomi immáron 1 éve indította el szerzői estjeit, ahol az AFC slágerei mellett olyan szerzemények is felcsendülnek, amelyeket más előadóknak szerzett. Tamást eddig Juhász Attila Jack kísérte zongorán, ám ezúttal úgy alakult, hogy az énekes egyedül állt a Muzikum színpadára, ennek köszönhetően pedig már az elején érezni lehetett, hogy az este különleges hangulattal lesz megfűszerezve.

Fél 9 környékén Tomi a húrok közé is csapott, és érdekes volt megtapasztalni, ahogy amíg a dalokat magabiztosan adja át közönségének, addig az összekötő szövegekben egy szerény, zavarban lévő srác szavait hallhattuk. Ebből is látszik, hogy érdemes kimozdulni a kényelmes fotelek, valamint a képernyők mellől, és elmenni egy-egy koncertre, hiszen ilyenkor "megismerhetjük" az embert is a művészek mögött. Az est során olyan dalokat kaptunk, mint a Mennyország, a Más ölel át, a Jégvirág, vagy éppen a Miért hazudom. Érdekes, egyben szuper jó élmény, hogy bár jártunk már Tomi szerzőestjén, a műsor cseppet sem unalmas, sőt kifejezetten színes, és átfogó. Az előadó ráadásul szeret újra meg újra megújulni, így az este egyik legkülönlegesebb pontját az jelentette, amikor hallhattuk tőle a Soerri & Poolek Vaddisznóját. Vendégként ezúttal a Kaukázus tagja, Kardos-Horváth János érkezett, akivel például a Lábnyomot is előadták közösen, majd a koncert végére megérkezett az AFC Marekje is. Összességében egy roppant kellemes, az embert ízekkel, érzésekkel, gondolatokkal, energiával feltöltő estét kaptunk Tomitól. Amit ismét csak köszönni tudunk neki!



Írta: Nikkk
Képek: Nesy

A cikk újraközlése csak linkelt forrásmegjelöléssel lehetséges!