Ugrás a fő tartalomra

Keresztes Ildikó, az energikus, érzelmes rockhercegnő

Lehetséges, hogy a tornász válogatottban is megállta a helyét, de hálát adhatunk a sorsnak, amiért végül a zene felé sodorta őt az élet. Láthattuk mentorként az X-Faktorban, időről-időre olvashattunk "híreket" a bulvárban, mindenkinek szíve joga véleményt alkotni róla, de tehetségét senki sem vitathatja. 



Tegnap este újra elindította bulisorozatát a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park. Többek között színes fák, turbózott desing, merchandising shop, új ledfal és zseniális fénytechnika várja a kikapcsolódni vágyókat a színes programok mellett. 

Mi elsőként Keresztes Ildikóval „hagytuk kint a valóságot”, hogy kicsit kiugorjunk abból a bizonyos mókuskerékből. Istenien teljesít prózai darabokban, musicalekben, de hogy ő maga az ízig-vérig rock n’ roll az is biztos! Ahányszor színpadra áll, csak úgy vonzza az ember tekintetét, hangja pedig csodálatot vált ki. Egy karcos hangú profi, aki semmit nem tervez ki előre, természetes, és ennyi évvel a háta mögött is mérhetetlenül alázatos. Lassú számait szívfacsaróan, rock dalait pedig minden energiáját átadva adja elő. Repertoárja átöleli karrierjét, hiszen egészen a kezdetektől a mai slágerekig hallhattunk tőle dalokat. Összekötő szövegei hol szívtől-szívig, lélektől-lélekig hatnak, hol pedig jópofaságával derítenek minket jobb kedvre. Önmagát szinte sosem veszi túl komolyan, inkább könnyed, és próbálja az embert természetesen, lazán szórakoztatni.


Muszáj kiemelnünk a Keresztes Ildikó Band további tagjait is, akik egytől-egyig vérprofi zenészek, és izgalmas szólóikkal tűzdelt játékukkal igazi extázisba sodorják a közönséget. A zenekarban billentyűkön állja meg helyét Mirko Milan Milosevits, gitáron Szűcs János, basszusgitáron Péterfi Attila, a dobok mögött pedig Czébely Csaba teszi hozzá azt a szükséges pluszt, amelytől garantált a tökéletes kikapcsolódás!