Ugrás a fő tartalomra

Ficzkó András Akusztik Night a Fat Mo's-ban

Több mint 20 évnyi közös zenélés után Ficzkó András 2014 végén kivált a dallamos rockzenét játszó Machine Mouse zenekarból. András azonban nem búcsúzik el a színpadtól, jelenleg akusztikus formációjával járja a klubokat.

Az énekes következő koncertjére májusban 9-én a Fat Mo's Music Clubban (1056 Budapest, Nyáry Pál utca 11) kerül sor, amikor ismét Miholka Zsanival és Tulik Zsolttal, a Hatsband két tagjával játszik majd.
 
"Kedves mindenki, aki szeret és szimpatizál velem, vagyis velünk, az akusztikus formációval!
Remélem nem csak én, de Ti is kihevertétek az Old Buda nevezetű pöcegödör okozta sokkot és várjátok már május kilencedikét! Én nagyon várom, különösen hogy legközelebb csak ősszel lesz Akusztik Night újra! Gyertek minél többen, hiszen a jó hangulat és a szeretet adott lesz! Szeretettel várok mindenkit, ölellek benneteket." - írja közösségi oldalán András.


"Nagy megtiszteltetés nekünk Andrissal játszani, akivel hamar megtaláltuk a közös hangot. Nem csak szakmailag, de barátilag is megkedveltük őt. A próbák nagyon intenzívek, nagy az elvárás, ami jó hatással van ránk, hiszen szeretjük a kihívásokat. Minden próbát izgatottan várok!” – mondta Zsani, a HatsBAnd alapítótagja.

„Az iskolák leginkább a megjárt zenekarok voltak, például a nyár óta folyamatosan tartó HatsBand, vagy éppen az, hogy most Andris mellett játszhatok. Ő egy profi énekes, profi mentalitással. Nagyon élvezem a vele való, családias hangulatú próbákat. Jó látni, ahogy összeáll ez az egész. Folyamatosan fejlődünk, ami Andris irányításának köszönhető.„ – árulta el Zsolti.

A koncerten vendégként lép fel  Németh Márk és Hiegl Gergő, belépő ugyan nincs, de asztalt foglalni a 061-266-8027-es számon tudtok.

Írta: Nikkk